Clinici Auto

Tratăm fiecare mașină ca pe un adevărat pacient, și am creat toate condițiile pentru a oferi SIGURANȚĂ . Prin cele două clinici auto IONY vă punem la dispoziție o întreagă echipă de experți în vopsitorie auto, mecanică auto, tinichigerie, revizii, diagnoză computerizată și electric, ITP și multe alte servicii auto. Cele 2 service-uri IONY functionează ca un pit stop – eficient și rapid. Iar specialiștii noștri cu experiență sunt pregătiți să rezolve orice problemă, pentru o gamă cât mai variată de autovehicule!

Serviciile noastre

Mecanică Auto

Realizăm o gamă completă de operații de mecanică auto pentru ca autoturismul să fie pregătit de drum, și să funcționeze în parametri normali.                                         

Service Roți și Vulcanizare Rapidă

Cele 2 service-uri IONY functionează ca un pit stop – eficient și rapid. Vă punem la dispoziție utilaje de ultimă generație, dar și specialiști bine instruiți să rezolve imediat problemele de rulaj ale mașinii.

Tinichigerie Vopsitorie

Executăm operațiuni de vopsire parțială sau totală cu vopsea normală, metalizată sau perlată, redresarea caroseriei, sudură în puncte, redresare sau înlocuire a elementelor de caroserie.

Diagnoză Computerizată  și Electrică Auto

Cu ajutorul testerelor profesionale multimarcă, serviciul de diagnoză computerizată se execută rapid și precis. Problemele electrice identificate se reglează cu maximă promptitudine și profesionalism

Locații Clinici

Str. Henri Coanda 63B, Sibiu

Program de Luni până Vineri de la 8:00 la 17:00, Sâmbătă și Duminică închis

Cautnic Narcis

Tel: 0751.189.608 – narcis@iony.ro

Ivașcu Florin

Tel: 0725.221.759 – florin@iony.ro

Vasile Cârlova, Sibiu

Program de Luni până Vineri de la 8:00 la 17:00, Sâmbătă și Duminică închis

Solicită o programare

    Noutăți și Oferte