25 de Ani de Experiență

Sunt puțini proprietari de autoturisme din Sibiu care să nu știe deja că pentru bijuteria lor pe patru roți service-urile și magazinele IONY sunt răspunsul. Dacă e ceva de reparat, la IONY se găsesc cei mai buni specialiști, iar dacă mașina trebuie echipată cu…orice – de la anvelope la lichid de parbiriz – la fel, la IONY se găsesc
cele mai bune oferte.

1994 Iony începe să funcționeze la Sibiu

IONY Grup si-a inceput activitatea in 1994, cu prima “farmacie auto”, reusind, in scurt timp, sa ocupe un loc important pe piata sibiana, datorita seriozitatii, promptitudinii si calitatii serviciilor oferite clientilor. Scopul echipei IONY a fost intotdeauna cel de a intelege cat mai bine nevoile clientilor si de a le solutiona intr-un mod cat mai benefic pentru acestia. De aceea am dezvoltat, in timp, o intreaga retea de magazine, si service-uri, adevarate “clinici auto”. Pentru a oferi, intr-un singur loc, #totulpentrumasinata!

Iony Farmacii auto

Prin reteaua de magazine IONY Grup, farmaciile noastre auto, va punem la dispozitie o gama variata de produse ce pot acoperi toate nevoile pentru buna functionare a autovehiculului: piese de schimb, acumulatori, anvelope, elemente de caroserie, uleiuri, si accesorii.

Colaboram cu cele mai cunoscute firme din domeniu, iar produsele oferite spre vanzare sunt omologate si de cea mai buna calitate, avand cele mai mici preturi. In plus, consultantii nostri prietenosi va ofera consiliere si garantie in momentul achizitionarii produselor

Iony Clinici auto

Cele două service-uri IONY fac pereche perfectă cu magazinele noastre, pentru că pe lângă produse de calitate, vă punem la dispozitie și o întreagă echipă de experți în vopsitorie auto, mecanică auto, tinichigerie, revizii, diagnoza computerizata si electric, ITP si multe alte servicii auto. Cele doua clinici auto sunt dotate cu aparatura de top, iar specialiștii noștri cu experiență sunt pregătiți să rezolve rapid orice problemă, pentru o gamă cât mai variată de autovehicule!

Iony Grup a fost fondat în 1994

 Și din 1994, aici găsești specialiști dedicați, servicii complexe, și cele mai bune oferte.

 
 

zeci de mii

de clienți 

100%

Satisfacție

41

De oameni dedicați să te ajute