% REDUCERE % - GEL HIDROALCOOLIC IGIENIZANT

Te încurajăm să fii prevăzător, cu prețuri speciale la gelul igienizant pe bază de alcool – DOAR 𝟮𝟮,𝟱𝟬 𝗹𝗲𝗶/𝗯𝘂𝗰𝗮𝘁𝗮! Iar dacă achiziționezi 5 geluri, plătești doar 𝟭𝟵,𝟵𝟬 𝗹𝗲𝗶/𝗯𝘂𝗰𝗮𝘁𝗮!

REDUCERI ȘI PREȚURI SPECIALE - MĂȘTI DE PROTECȚIE

Vrei să fii protejat? Atunci poartă mască. In acest mod, te protejezi și pe tine, și pe cei din jurul tău. La IONY găsești măști de protecție la prețuri și  mai REDUSE :

 ✅ Masca medicală, 3 straturi, albastră – doar 𝟭,𝟵𝟵 𝗹𝗲𝗶/𝗯𝘂𝗰𝗮𝘁𝗮. Iar la setul de 5, plătești doar 𝟭,𝟱𝟬 𝗹𝗲𝗶/𝗯𝘂𝗰𝗮𝘁𝗮!

 ✅ Masca textilă, albă – doar 𝟯,𝟵𝟵 𝗹𝗲𝗶/𝗯𝘂𝗰𝗮𝘁𝗮! 

SUPER-OFERTĂ! SOLUȚII DE IGIENIZARE PE BAZĂ DE ALCOOL

Igienizarea frecventă a mâinilor, a telefonului, a suprafețelor de lucru, este foarte importantă, în lupta cu noul virus. La IONY găsești :

✅ Soluție de igienizare pe bază de alcool, 1 litru, recipient transparent – doar 𝟮𝟵,𝟵𝟬 𝗹𝗲𝗶/𝗯𝘂𝗰𝗮𝘁𝗮. Iar dacă achiziționezi 5, prețul este doar 𝟮𝟰,𝟵𝟬 𝗹𝗲𝗶/𝗯𝘂𝗰𝗮𝘁𝗮!

 ✅ Soluția de igienizare pe bază de alcool, 0,5 litri, recipient alb – doar 𝟭𝟱,𝟵𝟬 𝗹𝗲𝗶/𝗯𝘂𝗰𝗮𝘁𝗮. Pentru setul de 5, plătești numai 𝟭𝟯,𝟵𝟬 𝗹𝗲𝗶/𝗯𝘂𝗰𝗮𝘁𝗮! 

OFERTA DE ANVELOPE - PLĂTEȘTI 3, UNA E GRATIS​

Plătești 3, și primești 4! Acum ai 3+1 gratis la anvelopele mixte, de iarnă, dar și de vară! Montajul este gratuit, se achita doar echilibratul roților. La orice achiziție, primești cadou și un Gel Igienizant Dreissner! Oferta valabilă în cele 2 magazine IONY, pentru anvelopele aflate pe stoc.

50% REDUCERE LA SCHIMBUL DE ULEI IN CUTIA AUTOMATA

La IONY ai acum soluția pentru schimbul COMPLET al uleiului în cutia de viteze automată – RAVENOL ATF Professional Exchange Machine!
Și cu preț la JUMĂTATE! Pentru că ai 50% REDUCERE pentru schimbul complet al uleiului în cutia de viteze, la IONY Ștrand, în lunile februarie, martie, aprilie. 

KIT DE SIGURANȚĂ COMPLET​ PENTRU MAȘINA TA

Practic și accesibil, kitul de siguranța are un super preț, acum și mai redus– doar 129,9 lei. Ai tot ce trebuie conform legii: 2 triunghiuri, stingător, vesta și trusa medicală – organizate cu grijă într-o geantă cadou! Ofertă valabilă în toate cele 2 magazine IONY!

VERIFICARE ITP​

Mașina ta merită toată atenția ! Te așteptăm în service-urile IONY, pentru efectuarea inspecției tehnice periodice, cu prețuri speciale începând de la 99,9 lei TVA inclus! Oferta se adresează tuturor posesorilor de autoturisme și autoutilitare sub 3,5 tone, 4X4, GPL, taxi, indiferent de marca auto.

MANOPERA GRATUITĂ​

Trebuie să efectuați schimbul
de ulei? La IONY beneficiați de manoperă gratuită, la achiziționarea uleiului
și a filtrului de ulei din rețeaua farmaciilor noastre auto.

30% REDUCERE SPECIALĂ

Te bate gândul să schimbi o piesă la mașină? Echipa Iony la nevoie se cunoaște și te așteaptă cu mâini dibace, și  o oferta de nerefuzat – 30% reducere la manoperă pentru piesele cumpărate din oricare din cele 2 magazine IONY!

Orice ai avea nevoie, la IONY

Găsești Totul pentru mașina ta!

În farmaciile noastre auto găsești o gamă largă de piese auto, accesorii și consumabile, și oferte permanente!

Clinicile Auto Iony

La  IONY am înteles nevoia de atenție acordată autoturismului, și am creat toate condițiile pentru a vă oferi SIGURANȚĂ.

La cele 2 service-uri auto din Sibiu veți găsi :

  • echipe de specialiști experimentați
  • aparatură de ultimă generație
  • servicii de cea mai înaltă calitate